Facebook

Stagevacatures

Commercieel en administratief

Retail winkelketen

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

Styling/ Vormgeving/ Marketing en Communicatie

Type bedrijf:

Meeloopstage met zelfstandige projectopdracht/ Afstudeeropdracht

Werkzaamheden:

Voor een van de grootste winkelketens van Curaçao, Aruba en Bonaire zijn wij op zoek naar een creatief en modieuze student.

Het bedrijf opereert met diverse A-merken op de eilanden waarvoor zij een student zoeken die er van houdt om de hele dag creatief bezig te zijn in diverse winkels, die houdt van inrichten en bovenal erg klantvriendelijk is.

De student zal drie dagen in de week meelopen met het stylen en etaleren van de verschillende winkels. De overige twee dagen zal de student zich bezig houden met backoffice werkzaamheden. Hier is de student medeverantwoordelijk voor de administratieve taken ter ondersteuning van de directie. Tevens is er de mogelijkheid om mee te kijken op de marketingafdeling. Gedurende de stageperiode zal de student ook meewerken in de verschillende winkels. Zo krijgt de student een beter beeld van het aanbod van de winkels, de verschillende doelgroepen per winkel en zo kan hij/ zij inventariseren wat de wensen van de klant zijn. Met name in de drukke periode, in de decembermaand, is het vereiste dat de student mee zal draaien in de winkels.

Door de gevarieerde werkzaamheden doet de student een brede ervaring op in een prettige en collegiale werkomgeving.

Van de student wordt een zekere mate van zelfstandigheid, een pro-actieve, flexibele en verantwoordelijke houding verwacht.

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan vrijblijvend in.
Tel: 005999 462 6335

 

REAGEAR NU!