Facebook
home > Stage Curacao > Voor ouders > Sportief genieten bij Lions Dive & Beach Resort

Voor ouders

Sportief genieten bij Lions Dive & Beach Resort

luchtfoto__1351166717.jpg

Geniet van onze Wereldstagekorting van maar liefst 20%!

Familie of vrienden op stage in Curaçao? Dat is een mooie gelegenheid om zelf ook eens de oversteek te maken naar het zonnigste deel van het Nederlandse Koninkrijk. Stagiaire huisvesting is leuk, maar voor de bezoeker hebben wij ook andere mogelijkheden waaronder het sportieve 4**** Lions Dive & Beach Resort.

Met het bekende Mambo Beach en het Curaçao Nationaal Onderwaterpark naast de deur, is Lions Dive het startpunt voor een heerlijk verblijf. Geniet van het zonovergoten privéstrand en de prachtige zonsondergang. Met de gratis shuttle service staat u bovendien binnen 5 minuten in het unieke historische Willemstad. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in het 50-meter lange sportbad of in de Body Beach Wellness Club met een uitgebreide fitness faciliteit en aansluitend heerlijk relaxen in de Santai Spa. De inwendige mens wordt verzorgd in drie verschillende bars en restaurants op het terrein of bij diverse andere gelegenheden op loopafstand van het resort.

Special!
Hotelkamers, ruime 2-slaapkamer appartementen of luxe suites aan het strand, Lions Dive is er voor elke portemonnee.
En speciaal voor u bieden wij 20% korting* op onze gepubliceerde prijzen, hiervoor gebruikt u boekingscode ‘Wereldstage’.
*Deze korting geldt alleen voor rechtstreekse boekingen en niet in combinatie met andere speciale aanbiedingen.

Voor meer informatie bezoekt u www.lionsdive.com of mail ons gerust via info@lionsdive.com en volg ons op Facebook en Twitter