Facebook

Stagevacatures

Commercieel en administratief

Sportmarketing resort

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

Sportmanagement, Commerciele Economie

Type bedrijf:

Meeloopstage met zelfstandige projectopdracht

Werkzaamheden:

Voor een groot en bekend resort zijn we op zoek naar een sportieve en enthousiaste student!

Het resort houdt zich actief bezig met vastgoedprojecten voor zowel vakantie- als permanente woningen, waar kavels en huizen verkocht en verhuurd worden. Daarnaast hebben zij een exploitatie van een 18 holes golf course en andere sportfaciliteiten zoals hockey en tennis. Daarbij behoren het strand, een restaurant, bar en golfshop ook tot de activiteiten en faciliteiten binnen dit bedrijf.

De student zal de commerciële afdeling ondersteunen. Hierbij zal hij/zij specifiek onder de Marketing & Event manager gaan vallen. Diverse werkzaamheden die hierbij aanbod komen zijn onder andere de ondersteuning van het commerciële team, analyse lokale real-estate kantoren, organiseren van specifieke evenementen en maandelijkse rapportage aan de Marketing & Event Manager.

Van de student wordt verwacht dat hij/zij een affiniteit heeft met sport, daarbij de voorkeur voor golfactiviteiten. Verder wordt er verwacht dat de student een hands-on mentaliteit, een pro-actieve, flexibele en verantwoordelijke houding heeft.

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan in op www.wereldstage.com
Tel: 005999 4626335
 

REAGEAR NU!