Facebook

Stagevacatures

Horeca, toerisme & event

Eventmanagement Horeca

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

Leisure/ Marketing & Communicatie / Media & Entertainment Management

Type bedrijf:

Meeloopstage met zelfstandige projectopdracht

Werkzaamheden:

Curaçao heeft de toerist maar ook de lokale bevolking steeds meer te bieden op het gebied van events, vrijetijd activiteiten en horeca gelegenheden. Daarbij is het bedrijf zich bewust dat zij een onderscheidend product moet bieden. De events moeten zoveel mogelijk aansluiten bij de diverse doelgroepen. (waarbij het bedrijf zich realiseert dat de populatie toeristen ook weer hele andere wensen hebben: een Amerikaan wil een ander event dan een Nederlander of een Venezuelaan)

Voor één van de grootste uitgaansgelegenheden op Curaçao zijn we op zoek naar een enthousiaste student die van aanpakken weet!

Deze uitgaansgelegenheid richt zich op verschillende doelgroepen van het eiland, zowel op toeristen, lokale bevolking als stagiairs. Er zijn verschillende area’s waar uiteenlopende events, worden georganiseerd.

De student zal een rol spelen in het team dat de verschillende events organiseert. De student krijgt de mogelijkheid om zoveel mogelijk facetten van het bedrijf te leren kennen, naar eigen initiatief en mogelijkheden.
Hierbij kun je denken aan het creëren en initiëren van creatieve campagnes, het organiseren, verkopen en promoten van evenementen, het inkoop- en verkoopbeleid, administratie en personeelsbeleid.

Van de student wordt verwacht dat hij/ zij over goede communicatie skills beschikt, daarbij geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en uiteraard een enthousiaste en pro-actieve houding.

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan vrijblijvend in.
Tel: 005999 4626335


 

REAGEAR NU!