Facebook
home > Een indruk van onze Stagevacatures > Stagevacatures > Economie & Recht > Sociaal Juridische Dienstverlening Wijken

Stagevacatures

Economie & Recht

Sociaal Juridische Dienstverlening Wijken

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

Sociaal Juridische Dienstverlening

Type bedrijf:

Meeloopstage met zelfstandige projectopdracht/ afstudeeropdracht

Werkzaamheden:

Voor een organisatie die als doel heeft de woon- en leefomstandigheden van de bewoners van de wijken met veel problemen blijvend te verbeteren zijn we op zoek naar een enthousiaste student.

Dit project wordt derhalve mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VROM. Het projectteam richt zich op de gebieden wonen en woonomgeving, werken en ondernemen, leren en opgroeien, familie en gezin en tot slot op veiligheid en overlast. De organisatie wil samen met de bewoners van de betrokken wijken actief aan de slag gaan om deze punten te verbeteren.

De student zal volledig meedraaien en zijn/haar bijdrage leveren binnen de organisatie met de ondersteuning van alle dagelijkse werkzaamheden binnen verschillende projecten, o.a.; huisbezoeken in diverse wijken, gesprekken met bewoners en overheid, rapporten en verzoeken opmaken, mensen uitnodigen voor gesprekken en een planning opstellen. De student zal kunnen bijdragen aan het opzetten van een juridisch loket waarbij bewoners kunnen aankloppen met eenvoudige juridische vragen.

Er wordt grotendeels gecommuniceerd in het Papiaments en Engels. Van de student wordt verwacht dat hij/zij zich hier mondeling goed in kan uitdrukken, schriftelijk is een pre. De student zal zich ook goed moeten kunnen aanpassen aan de lokale cultuur. Verder wordt er van de student een gedreven Van de student wordt een hands-on mentaliteit, een pro-actieve, flexibele, verantwoordelijke en gedreven houding verwacht.

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan vrijblijvend in.
Tel: 005999 4626335
 

REAGEAR NU!