Facebook
home > Een indruk van onze Stagevacatures > Stagevacatures > Financieel > Financieel / Accountancy Accountantskantoor

Stagevacatures

Financieel

Financieel / Accountancy Accountantskantoor

Locatie: Curacao Aanvang:
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

Bedrijfseconomie, AccountancyMER of aanverwante opleiding

Type bedrijf:

Meeloopstage met zelfstandige projectopdracht

Werkzaamheden:

Voor een middelgroot accountacykantoor is een stagevacature beschikbaar. Het gaat hierbij om een stagevacature waarbij de student ervaring kan opdoen binnen de dagelijkse praktijk van het kantoor maar ook ondersteuning geeft aan clienten van het kantoor die op uiteenlopende gebieden advies vragen. Dat alles onder begeleiding en verantwoordelijkheid van een van de consultatnts.

De student zal zich binnen het bedrijf bezig gaan houden met activiteiten zoals cost accounting, logistiek of bedrijfscalculatie. Daarnaast ook zaken zoals verkoopprijzen berekenen, de doorlooptijd verbeteren of bijdragen aan investeringsbeslissingen.

Naast bovenstaande taken zal de student ook de administrateurs gaan ondersteunen. Werkzaamheden waaraan gedacht dienen te worden zijn o.a. het op orde brengen van administraties en het opstellen van jaarrekeningen, feasibilitystudies, troubleshooting, ondersteuning bij cashflowplanning, aangiften belasting, bezwaarschriften maken, betalingsregelingen opstellen, balans maken, verlies- en winstrekeningen maken.

Daarnaast zal de student zich bezig houden met allerlei voorkomende werkzaamheden, gerelateerd aan haar studie en aan de werkzaamheden binnen een accountantskantoor.

Van de student wordt een open en kritische houding verwacht. Betrokkenheid, accuraat handelen spreken daarbij voor zich.

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan vrijblijvend in.
Tel: 005999 4626335

 

REAGEAR NU!