Facebook

Stagevacatures

Economie & Recht

MER Adviesbureau

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

Directiesecretaresse/ administratief/ MER

Type bedrijf:

Meeloopstage met zelfstandige projectopdracht

Werkzaamheden:

Voor een organisatie die advies, trainingen en projecten biedt op het gebied van opvoeding, persoonlijke balans en diversiteit zijn we op zoek naar een gedreven student die ondersteuning kan geven met alle dagelijkse werkzaamheden in de verschillende projecten.

De student zal volledig meedraaien in het werkproces en zijn/haar bijdrage binnen de organisatie leveren door de directie en consultants te ondersteunen met alle dagelijkse werkzaamheden binnen verschillende projecten, te weten:

o klantbezoeken, vergaderingen notuleren, agenda’s opstellen, plannen en organiseren, projectadministratie bijhouden, verwerken van telefoongesprekken en field - en desk research met betrekking tot diverse nieuwe en lopende projecten.

Daarnaast is er ook nog een specifiek project waarbij de student een rol zal spelen bij het reviewen van alle contracten, leveringsvoorwaarden etc.

De student zal gedurende haar stage veel variatie hebben qua werkzaamheden en daarbij wordt van de student een zekere mate van zelfstandigheid, een pro-actieve, flexibele en verantwoordelijke houding verwacht.

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan vrijblijvend in.
Tel: 005999 4626335
 

REAGEAR NU!