Facebook

Stagevacatures

Economie & Recht

Rechten Incasso Kantoor

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

HBO Rechten

Type bedrijf:

Meeloopstage met zelfstandige projectopdracht

Werkzaamheden:

Voor een incassobedrijf op het eiland bestaat de volgende stagevacature: het bedrijf heeft 12 vaste medewerkers en behartigt zaken voor grote bedrijven zoals het waterleidingbedrijf, telefoonmaatschappij en dergelijke. Het gaat hierbij om een meeloopstage. De voorkeur gaat uit naar een student met een Nederlandse achtergrond met name omdat deze geen kennis heeft van de verschillende individuen met betalingsachterstand.

De student zal als assistent office manager / juridisch medewerker fungeren met als taken: aanspreekpunt voor alle binnenlopende cliënten, afspraken regelen, agenda’s bijhouden, secretarieel werk etc.

De student zal tevens een rol spelen op de incassoafdeling welke onderzoek doet naar de verschillende lopende incassozaken. Daarbij wordt zowel schriftelijk als telefonisch contact onderhouden met de banken en de overige cliënten. Voor wat betreft de incassozaken dienen brieven te worden verstuurd naar de schuldenaren, schuldbekentenissen dienen gemaakt te worden en mochten de cliënten deze niet nakomen, dan dienen loonbeslagrequesten, c.q. onroerende of roerende beslagrequesten bij het gerecht te worden ingediend. Dit wordt vervolgd door hun betreffende vanwaardeverklaringen ten einde vonnis te krijgen om een executie middels deurwaarderskantoren te bewerkstelligen.

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan vrijblijvend in.
Tel: 005999 4626335
 

REAGEAR NU!