Facebook
home > Een indruk van onze Stagevacatures > Stagevacatures > Natuur en Milieu > Milieubewuste Watermanagement student

Stagevacatures

Natuur en Milieu

Milieubewuste Watermanagement student

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

Watermanagement

Type bedrijf:

Projectstage

Werkzaamheden:

Voor een organisatie die zich zowel voor de overheid als voor het bedrijfsleven bezig houdt met het uitbrengen van advies op mileukundig gebied zijn we op zoek naar een student met een watermanagement achtergrond met groene vingers.

In vroegere tijden werd er veel landbouw bedreven op Curacao. Door de jaren heen is dat sterk afgenomen. Zo kon het gebeuren dat Curacao voor wat betreft groente en fruit hoofdzakelijk afhankelijk is geworden van de import vanuit Midden-, Noord- en Zuid Amerika en Europa. Schaarste werd ondermeer veroorzaakt door concurrentie, maar ook door het gebrek aan grondwater door droogte en enorme afname door de raffinaderij. De overheid wil landbouw weer stimuleren en wil in kaart brengen welke gebieden in relatie tot bruikbaar grondwater goed te bebouwen zijn. Tevens wil men onderzoeken op welke wijze aan andere oplossingen kan worden gedacht. Denk hierbij aan verbetering dammenstructuur, afwatering, hergebruik van afvalwater e.d.
Aan de student de taak om zich met bovenstaande onderzoeken volledig bezig te houden en alles hieromtrent in kaart te brengen.

Van de student wordt een pro actieve, zelfstandige en mileubewuste instelling verwacht.

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan vrijblijvend in.
Tel: 005999 4626335

 

REAGEAR NU!