Facebook

Stagevacatures

Economie & Recht

Cijfermatige MER student

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

MER

Type bedrijf:

Afstudeer / projectstage

Werkzaamheden:

Voor een onafhankelijke trustmaatschappij met vestigingen op Curaçao, Aruba en Anguilla zijn we op zoek naar een MER student met gevoel voor cijfers.

Dankzij de politieke stabiliteit, de nauwe juridische, politieke en economische banden met Nederland en de uitstekende communicatie-infrastructuur, heeft Curaçao zich ontwikkeld tot een belangrijk financieel centrum en biedt men alle zakelijke gemakken. Het trustbedrijf levert diensten aan particulieren en aan bedrijven die hun activa optimaal willen beheren als onderdeel van een algemene internationale fiscale planning strategie.Het bedrijf is erkend door de Centrale Bank van Curaçao en St. Maarten.

De student zal zich bezig houden met een zelfstandige opdracht. Deze opdracht zal bestaan uit het maken van een modellenboek van alle juridische documenten die worden gebruikt binnen een trustkantoor. Het modellenboek dient te beginnen met de aanvang van een relatie tot het liquideren van een vennootschap.

Van de student wordt een pro actieve en zelfstandige houding verwacht. Tevens is beheersing van de Engelse taal van groot belang.

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan vrijblijvend in.
Tel: 005999 4626335
 

REAGEAR NU!