Facebook

Stagevacatures

Horeca, toerisme & event

Commerciele Event student

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

Marketing/ Communicatie / Leisure/ Media & Entertainment Management

Type bedrijf:

Meewerkstage

Werkzaamheden:

Voor een trendy beachclub zijn we op zoek naar een enthousiaste en commerciele event student.

Om de beachclub blijvend trendy, hip en modern te houden is het van belang dat men haar product goed in de markt zet en zich onderscheidt van haar concurrentie door ultieme en innovatieve concepten te bedenken.

Het afgelopen jaar zijn er diverse events, activiteiten en special nights georganiseerd. Aan de student de taak om zich op organisatorisch niveau bezig te houden voor deze beachclub.
De student zal hierbij de marketing & event manager gaan ondersteunen bij alle dagelijkse werkzaamheden waarbij het draait om marketing, communicatie en PR. Denk hierbij aan het helpen bedenken van nieuwe concepten voor diverse events zoals onder andere optredens van bekende artiesten, evenementen gericht op speciale doelgroepen, speciale dinner avonden etc.
Naast de organisatorische werkzaamheden zal de student op operationeel gebied worden ingezet op de core business om zodoende te kunnen meedenken voor de marketing & events.

Van de student wordt een pro actieve, enthousiaste en HBO denkwaardig niveau verwacht. Een dienstverlenende en commerciele instelling hierbin is van groot belang.

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan vrijblijvend in.
Tel: 005999 4626335

 

REAGEAR NU!