Facebook
home > Stage Curacao > Huisvesting > Salinja View Studenten Appartementen

Huisvesting

Salinja View Studenten Appartementen

onderaanblik__1349288488.jpg

Het studenten appartementencomplex Salinja View ligt in de centrale wijk Salina. Het complex ligt op 5 minuten rijden van stranden en uitgaansgelegenheden zoals Cabana, Mambo en Wet & Wild. Ook het centrum van Willemstad, Punda is erg dichtbij; ongeveer 10 minuten rijden. Vlakbij het complex vind je een busstation, zodat je makkelijk gebruik kunt maken van het openbaar vervoer. In de buurt zijn ook verschillende supermarkten.

Het complex bestaat uit 15 appartementen waarin ongeveer 50 studenten kunnen verblijven. Samen met 2 andere studenten deel je een badkamer en open keuken. Elk appartement heeft 2 balkons, die heerlijk op de wind liggen waardoor het altijd lekker koel is in huis. Omdat het complex op een heuvel ligt, heb je vanaf de balkons ook nog een prachtig uitzicht. 
 

Iedereen kan verder gebruik maken van de wasmachines en het draadloos internet. Hou er rekening mee dat het internet op Curacao niet altijd even goed werkt.
Ook is er een gezellige barbeque plaats en een gezamenlijk terras.

Kamertype;
Een appartementencomplex met daarin 15 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen. 

Faciliteiten;
Elk appartement beschikt over een open keuken, een badkamer, 3 slaapkamers en een balkon aan de voor- en achterzijde met een prachtig uitzicht. Er staan wasmachines in het complex en er is draadloos internet.
Ook is er een gezamenlijk terras en een barbeque plaats, waar iedereen gebruik van kan maken.

Veiligheid;
Het complex is geheel omheind, goed verlicht en er is een oprit welke is afgesloten met een hek. Bovendien is er een mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats binnen de omheining. Deze zijn echter beperkt, dus wees er snel bij. 

Huurpijs;
De huurpijs bedraagt Nalf. 775,- per persoon per maand (inclusief toeristentax).
De huurpijzen zijn exclusief water, gas, elektriciteit.
Voor aankomst op Curacao ontvang je het huurcontract. Dit dient ondertekend teruggestuurd te worden samen met de betaling van de eerste maand huur en de borg van Nafl. 1.250,-.
Bij aankomst Curacao moet je je huurcontract en een kopie van je paspoort meenemen om dit te overhandigen aan de huisbaas.

Overig;
Je bent zelf verantwoordelijk voor de schoonmaak van je appartement. Dit is belangrijk in verband met ongedierte. De openbare ruimtes rondom het complex worden schoon gehouden door de huisbaas. Bedlinnen, handdoeken en een kussen dien je zelf mee te nemen of je kunt een welkomstpakket bij de huisbaas bestellen. Daarnaast zorg je ervoor dat je op een verantwoordelijke manier omgaat met de huisraad. 

Let op; er is geen warm water aanwezig. Dit geldt voor alle huisvestingen.