Facebook
home > Een indruk van onze Stagevacatures > Stagevacatures > Horeca, toerisme & event > Nederlandstalige en Duitstalige Medewerker Guest relations

Stagevacatures

Horeca, toerisme & event

Nederlandstalige en Duitstalige Medewerker Guest relations

Voor een aantal hotels zijn we op zoek naar een enthousiaste hospitality student die van aanpakken weet. Deze stagevacature is zowel geschikt voor Nederlandse studenten als Duitse studenten die in Nederland studeren.

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

 Horeca Toerisme

Type bedrijf:

Meewerkstage

Werkzaamheden:

Aangezien de Duitse toerist in toenemende mate Curaçao als zijn vakantiebestemming kiest bestaat er in aanvulling op de Nederlandse student behoefte aan Duitstalige studenten.

De toeristische markt van Curaçao is traditioneel gericht op de Amerikaanse / Zuid Amerikaanse en Nederlandse markt. In toenemende mate vinden echter ook Duitsers de weg naar Curaçao. Curaçao heeft echter vastgesteld dat er nog veel moet gebeuren om de toeristische dienstverlening op Curaçao goed in te richten voor deze nieuwe doelgroep. In Nederland studeren 25.000 Duitse studenten aan Nederlandse onderwijsinstellingen. Wereldstage is gevraagd om in samenspraak met een aantal opleidingen Duitse studenten te interesseren voor een stage op Curaçao. Specifiek voor deze doelgroep is het vergunningenstelsel aangepast. Studenten zijn niet alleen welkom binnen verschillende hotels binnen verschillende functies maar kunnen ook een uitdagende stage aangeboden krijgen bij het toeristen buro, de luchthaven, de overheid etc.

De student zal zich onder andere met de volgende dagelijkse werkzaamheden bezig houden:


• Verwelkomen van gasten;
• Verantwoordelijk voor het verstrekken van algemene informatie over de faciliteiten van het hotel;
• Verantwoordelijk voor het verstrekken van algemene informatie over de toeristische plekken van het eiland.

De student is in staat om de gast direct op haar gemak te stellen. Je weet uit te stralen dat Curaçao de ideale vakantiebestemming is. Ook congresgangers weet je op een professionele wijze te woord te staan. Je bent dan ook in staat om makkelijk in te spelen op de verschillende klantgroepen. De ene keer staat er een relaxte toerist voor je, het volgende moment een gestreste spreker van van een congres. Je weet je snel te verdiepen in het product wat je verkoopt en zit daarmee niet vast aan je “klapper”. Je levert daarmee informatie op maat. Van de student wordt een zelfstandige en pro actieve houding verwacht. Daarnaast zal de student goed moeten kunnen samenwerken met verschillende culturen en is het belangrijk dat de student een open persoonlijkheid heeft. Goed kunnen samenwerken, flexibiliteit en betrokkenheid moeten hoog in het vaandel staan.

REAGEAR NU!