Facebook

Stagevacatures

Commercieel en administratief

Adequate Commerciele student

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

Commerciele Economie / Small Business & Retail Management/ International Business

Type bedrijf:

Meewerkstage

Werkzaamheden:

Voor een internationaal opererend business to business bedrijf zijn we op zoek naar een adequate commerciele student.

Het bedrijf is marktleider als aanbieder van promotionele producten op verschillende eilanden binnen het Caribisch gebied. Men importeert en exporteert daarbij kantoorartikelen en schoolmaterialen op internationaal niveau.

Het bedrijf is op zoek naar een student die meedenkt met zowel het bedrijf als de klant waarbij er continue aandacht wordt besteed aan verdere professionalisering. De student zal hierbij de salesmanager gaan ondersteunen op alle mogelijke fronten om een groot marktaandeel voor het bedrijf binnen te halen. Hierbij zal de student contact hebben met klanten, mailings de deur uit sturen, het online bijhouden van het klantenbestand en de catalogus, het updaten van de database, het bestellen van samples en het maken van offertes. Bij een adequate insteek krijgt de student zijn eigen project toegewezen waarbij aquisitiegesprekken plaats zullen vinden, al dan niet persoonlijk op Curacao of op overige eilanden.

Van de student wordt een HBO denkwaardig niveau verwacht waarbij adequaat handelen met een commerciele insteek. Er wordt grotendeels in- en extern gecorrespondeerd in het Engels, dus het is een pre dat de student deze taal goed beheerst.

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan vrijblijvend in.
Tel: 005999 4626335
 

REAGEAR NU!