Facebook

Stagevacatures

Commercieel en administratief

Marketing en Communicatie radiostation

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

Communicatie / media en entertainment management

Type bedrijf:

Meeloopstage met zelfstandige projectopdracht/ afstudeeropdracht

Werkzaamheden:

Voor één van de radiozenders op Curaçao zijn we op zoek naar een creatieve en punctuele student.

De organisatie staat als bedrijf midden in de maatschappij en ondersteunt als zodanig verschillende evenementen/ activiteiten, goede doelen en concerten. De hoofdstudio is voorzien van de modernste ‘state-of-the-art’ apparatuur, waardoor de kwaliteit van de ontvangst optimaal is. De doelgroep is het publiek tussen de 30 en 50 jaar. Tevens is er een studio waar non-stop muziek uit de jaren ’60, ’70 ’80 en ‘90 wordt gedraaid. Met daarbij uitsluitend onderbreking door het Engelstalige nieuws.

De student gaat onderdeel uitmaken van het sales & marketing team en zal afgebakende projecten gaan uitvoeren. In samenspraak met de commerciële directeur en in overleg met de afdeling programmering, zullen marketingacties ontwikkeld en uitgevoerd worden die te maken hebben met alle acties waar de radiozender actief mee is. De student zal werkzaamheden uitvoeren ter ondersteuning van het management. Daarnaast is het mogelijk dat er administratieve werkzaamheden worden uitgevoerd. De student krijgt dus diverse taken binnen de organisatie waardoor zij verschillende aspecten van het bedrijf meekrijgt.

Afhankelijk van de creativiteit van de student, alsmede de criteria van de opleiding is het mogelijk dat de student een rol krijgt bij het ontwikkelen van nieuwe programma’s. Ook het ondersteunen van de voorbereiding van verschillende programma’s behoort tot de mogelijkheid. Als de student zich ook wil oefenen in redactionele danwel schriftelijke vaardigheden dan zijn daar ook mogelijkheden voor aanwezig.

Van de student wordt verwacht dat hij/zij creatief en origineel is met een zekere mate van zelfstandigheid, een pro-actieve, en verantwoordelijke houding verwacht

Ben je geïnteresseerd in deze stagevacature?
Schrijf je dan vrijblijvend in.
Tel: 005999 4626335
 

REAGEAR NU!