Facebook
home > Een indruk van onze Stagevacatures > Stagevacatures > Commercieel en administratief > Facilitaire opdracht bij een Non-Profit organisatie

Stagevacatures

Commercieel en administratief

Facilitaire opdracht bij een Non-Profit organisatie

 Voor twee verschillende nonprofit organisaties zijn we op zoek naar enthousiaste studenten facility-management. De stichtingen hebben vanuit verschillende verantwoordelijkheden de zorg over talrijke ontwikkelingen op zowel toeristisch als maatschappelijk gebied. Al jaren plaatst Wereldstage studenten bij deze organisaties. De studenten krijgen een grote uitdaging, leren zelfstandig te werken en creactieve oplossingen te vinden voor zaken die in Nederland heel makkelijk voor handen zijn. Met name door het gebrek aan financiele middelen is het altijd een uitdaging om de verschillende projecten te laten slagen. Tijdens deze stage leer je het eiland in al zijn facetten kennen. Je moet echter wel flexibel zijn. Je hebt zowel te maken met inwoners uit achterstandswijken als met de minister.

Locatie: CUR Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau:
Studierichting:

 Faciliatire dienstverlening

Type bedrijf:

 Meewerkstage met mogelijkheden tot een opdracht

Werkzaamheden:

Het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen. Het uitzetten van tours. Het opzetten van voorlichtingsmateriaal.

 

Aan de hand van de bevindingen zal de student een uitvoerbaar dienstenpakket opstellen met als hoofddoel het pakket op een semi-commerciele wijze aan te bieden. Op deze wijze zal de stichting naast bescheiden subsidies ook een deel eigen inkomsten genereren.

Hiernaast zal de student meewerken, hierbij valt te denken aan:

1. Gebouwbeheer: onderhoud van hal, vergaderruimte, terras en buitenruimten.

2. Magazijnbeheer: inventarisatie (inkoop - verkoop), - registratie geleend materiaal.

3. Transportbeheer: registratie (vrijwaring, verhuur), - onderhoud.

4. Receptie: voorlichting, sales.

5. Organisatie tours: faciliteren van eilandtours in de breedste zin van het woord.

 

Van de student wordt een zekere mate van zelfstandigheid, een pro-actieve, flexibele en verantwoordelijke houding verwacht. Daarnaast zal de student goed moeten kunnen samenwerken met verschillende culturen. De student is zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van de verschillende rapportages voor de opleiding.

Functie-eisen:
  •  Zelfstandig
  • Ondernemend
  • Creatief
  • Vol initiatief
  • Zelfstartend
  • Makkelijk communicerend
  • Organisatorisch sterk
REAGEAR NU!