Facebook

Stagevacatures

Gezondheidszorg

Stage in de zorg

Wil jij op Curacao stagelopen, volg je op MBO of HBO niveau een verpleegkundige of sociaal maatschappelijke opleiding dan ben je van harte welkom.

Het stagelopen op Curacao in de zorgsector is een leerzame en indrukwekkende mogelijkheid. Zowel in het ziekenhuis, verpleegtehuizen, thuiszorg, maar ook voor het werken met hospice patienten zijn verschillende mogelijkheden. Maar natuurlijk kom je in andere situaties terecht dan in Nederland. Curacao streeft een zo goed mogelijke zorg voor haar inwoners (en inwoners uit de caribische regio) na. Niet alle middelen zijn daar altijd voor beschikbaar. Mensen met uiteenlopende culturele achtergronden krijgen zorg aangeboden. Bepaalde ziektebeelden komen op Curacao meer of minder voor dan in Nederland. De familie speelt een grote rol bij het verzorgen van dierbaren. Taalbarrieres moeten overwonnen worden.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een stage in de zorg op Curacao schrijf je dan snel en vrijblijvend in bij Wereldstage of neem contact op met Floor den Dulk: (005999) 462 6335 of skype: wereldstage

Locatie: Curacao Aanvang: Altijd
Doorlopend: Altijd Niveau: MBO - HBO
Studierichting:

 Verpleegkunde en Sociaal Maatschappelijke opleidingen

Type bedrijf:

 Meewerkstage

REAGEAR NU!