Facebook
home > Stage Curacao > Huisvesting > Curacao Lodge

Huisvesting

Curacao Lodge

De Curacao Lodge ligt in de centrale wijk Salina. Het complex ligt op 5 minuten rijden van stranden en uitgaansgelegenheden zoals Cabana, Mambo en Wet & Wild. Ook het centrum van Willemstad, Punda is erg dichtbij; ongeveer 10 minuten rijden. Vlakbij de Lodge vind je een busstation, zodat je makkelijk gebruik kunt maken van het openbaar vervoer. In de buurt zijn ook verschillende supermarkten.

Het complex bestaat uit verschillende kamers en studio's waarin ongeveer 30 studenten kunnen verblijven. Iedere kamer is voorzien van een eigen badkamer. Sommige kamers hebben ook een eigen keuken.

Iedereen kan verder gebruik maken van de wasmachines en het draadloos internet. Hou er rekening mee dat het internet op Curacao niet altijd even goed werkt.
Ook is er een gezamelijke ruimte met TV en een terras.

Huurpijs; 

De huurpijs is vanaf Nafl. 775,- per persoon per maand (exclusief toeristentax).
De huurpijzen zijn inclusief water, gas, elektriciteit. Mocht je ook airco willen dan wordt daar een meerprijs voor gerekend.
Voor aankomst op Curacao ontvang je het huurcontract. Dit dient ondertekend teruggestuurd te worden samen met de betaling van de eerste maand huur en de borg. De borg is gelijk aan de maandhuur.
Bij aankomst Curacao moet je je huurcontract en een kopie van je paspoort meenemen om dit te overhandigen aan de huisbaas.

Overig;
Je bent zelf verantwoordelijk voor de schoonmaak van je appartement. Dit is belangrijk in verband met ongedierte. De openbare ruimtes rondom het complex worden schoon gehouden door de huisbaas. Je krijgt 1 setje bedlinnen en een kussen. Daarnaast zorg je ervoor dat je op een verantwoordelijke manier omgaat met de huisraad. 

Let op; er is geen warm water aanwezig. Dit geldt voor alle huisvestingen.