Facebook

Tijdens je stage

Ga duiken!

11-12-2015

img_0345__1449838531.jpg

Heb je altijd al gedroomd van de fantastische onderwaterwereld?

Dan heb je tijdens je stage de uitgelezen mogelijkheid om dit werkelijkheid te maken met het behalen van je PADI Open Water brevet Middels theorie, onderwater-oefeningen en prachtige duiken in de Caribische zee, leren wij je alles wat je nodig hebt om zelfstandig verantwoord te duiken!

Na deze cursus van 6 lessen (3,5 uur per les) mag je met een buddy naar een maximale diepte van 18 meter. Een leerzame en fantastische ervaring voor iedereen wat je voor de rest van je leven meeneemt!

Als vaste samenwerkingspartner van Wereldstage bieden wij een cursus op maat aan voor iedereen. 
Ben je alleen dan is dat geen problem; ben je met een groepje dan kunnen we je nog een betere prijs aanbieden dan de korting die elke stagiaire bij ons krijgt.

Je kunt de cursus op elke willekeurige dag van de week volgen en je kan hier makkelijk ook een aantal weken over doen. Naast de beste prijs van het eiland voor stagiaires staan we bekend als de meest persoonlijke en relaxte duikschool van het eiland.
De cursus doen we dus in 6 lessen en gaan we duiken op 5 verschillende duiklocaties en doen we een zwembadles. De laatste twee duiken maken we op een van de mooiste stranden en duikspots van het eiland.

Hopelijk zien we jullie snel voor een verfrissende en geweldige duik op een van de prachtige riffen die Curacao rijk is. Je kunt ons vinden op een steenworp afstand van Wereldstage in de wijk Pietermaai, naast Ocean Club Saint Tropez.

Adriaan, Bob, Daan, Jordy en Simone

Scuba Lodge Dive Center Pietermaai
Pietermaai 104, Willemstad, Curacao
www.scubalodge.com

Or our fantastic reviews!
http://www.tripadvisor.nl/Attraction_Review-g147278-d5011203-Reviews-Scuba_Lodge_Dive_Center_Pietermaai-Willemstad_Curacao.html

Stay up to date & Like our Facebook page!
https://www.facebook.com/ScubaLodgeDiveCenter

Or check out our videos!
https://www.youtube.com/channel/UCj_-kwhmXPIJHZkZCOYBOFg