Facebook
home > Stage Curacao > Tijdens je stage > Snorkelen met schildpadden

Tijdens je stage

Snorkelen met schildpadden

jonalisa__1337706825.jpg

Met meer dan 15 jaar ervaring en als enige catamaran charter, biedt Bounty Adventures verreweg de meest bijzondere boot-en zeiltrips aan op Curaçao!

Iedere dag vaart een van onze catamarans, de Jonalisa of de Jonalisa To naar Klein Curacao, een stukje paradijs op slechts anderhalf uur varen van Curacao. Hier kun je genieten van het meeste witte strand en azuur blauwe water dat je ooit hebt gezien. Snorkelen met zeeschildpadden is een vast ritueel en als je gelukt hebt, wordt de Jonalisa tijdens het varen begeleidt door dolfijnen!
(Echt waar, check de filmpjes maar op onze website .)

Daarnaast hebben we ook 4 keer per week een te gekke snorkeltrip bij de prachtige zuidkust van Curacao (onder andere bij het beroemde gezonken sleepbootje!).  Voor de lovers onder ons hebben we  een romantische Sunset Sail op woensdag .

Onze trips onderscheiden zich door de uitstekende service, het heerlijke zeilen, het comfort van onze luxe catamarans en uiteraard het all inclusive concept. Bij ons is all inclusive ook echt zoals het bedoelt is, je hoeft dus niet op de boot nog eens extra te betalen voor een biertje
of een rummetje coke.

Of het allemaal nog niet genoeg is, krijg je als stagiaire ook nog eens korting op al onze trips. Dan moet je trouwens  wel direct bij ons reserveren, wat overigens heel makkelijk is, je belt :
(5999) 767-9998, of je surft naar: www.bountyadventures.com
en anders kan je ook ons headquarters bezoeken dat gevestigd is op Jan Thiel Beach (naast Zanzibar, je weet wel van dat happy hour op zaterdag).

Veel succes met je stage en we hopen je snel eens op een van onze catamarans te verwelkomen!