Facebook
home > Over ons

Over ons

Stagebemiddeling voor Nederlandse studenten

Wereldstage

/files/wereldstage_groepsfoto__1416761517.jpg

(Groepsfoto aankomst studenten bij kantoor Wereldstage)

De dienstverlening van Wereldstage Curacao bestaat uit het vinden van de juiste stageplaats, het helpen invullen van alle randvoorwaarden die nodig zijn om met je stage te kunnen beginnen (zoals huisvesting en vergunning) vliegticket, opvang bij aankomst en helpdesk tijdens de uitvoering van je stage. Alles wat je nodig hebt om de basis te leggen voor een onvergetelijk buitenlands avontuur. Dit alles wordt aangeboden in één pakket.

Wereldstage verzorgt meeloopstages, projectstages maar ook afstudeerstages voor de meest uiteenlopende opleidingen. Wij zijn volop actief in Nederland. We komen op vrijwel alle grote voorlichtingsbijeenkomsten op scholen door heel Nederland en werken samen met een groot aantal stagecoordinatoren. Tevens onderhouden wij goede contacten met het ministerie van OC&W.

Wil je meer informatie over wat Wereldstage voor je kan betekenen en hoe het allemaal werkt? neem dan rustig alle tijd om de website te bestuderen. Natuurlijk kan je altijd telefonisch, per directchat of via skypephone contact met ons opnemen. We nemen graag alle tijd om je in voorbereiding op je stage goed voor te lichten.