Facebook
home > Stage Curacao > Voor ouders

Voor ouders

Een goedverzorgde stage voor uw zoon of dochter

Wereldstage voor ouders en vrienden van stagiairs
Wanneer je kind een lange buitenlandstage loopt, is het heel natuurlijk en begrijpelijk dat je soms ongerust bent. Wereldstage is er daarom ook voor ouders. Met duidelijke informatie en de zekerheid dat u uw kind desnoods altijd kunt bereiken willen we de ergste ongerustheid wegnemen. Bovendien hebben we een speciale afspraken met kleine hotelletjes gesloten, zodat ouders en vrienden voordelig polshoogte kunnen komen nemen. Een beter excuus voor een tropische vakantie kunnen we ons niet voorstellen.

Sociale context
Curacao ligt niet naast de deur. Bovendien toont de media de regio vaak van een onvoordelige kant. De vele mooie, vriendelijke en geciviliseerde aspecten blijven jammer genoeg onderbelicht. Natuurlijk is er criminaliteit en armoede, dat willen we niet ontkennen, maar die vind je ook in de grote Nederlandse steden. Het is goed te beseffen dat elke stagiaire in een solide sociale context terechtkomt. Uw kind wordt omringd door andere studenten en door de collega’s van de stageplek. De student kan bovendien altijd bij Wereldstage terecht.

Informatie
Deze website www.wereldstage.com is ook bedoeld om het thuisfront een beeld te geven van internationaal stagelopen en alles wat daarbij hoort. Daarom organiseert Wereldstage ook bijeenkomsten in Nederland. Wie een realistisch beeld heeft, zal zich een stuk zekerder voelen over zoon of dochter. En in urgente omstandigheden kunnen ‘achterblijvers’ altijd een beroep doen op Wereldstage.

Een vakantie met privé-gids
Wereldstage nodigt ouders en andere relaties van stagiaires uiteraard enthousiast uit om een bezoek te brengen aan de prachtige stagelocaties op Curacao. Met uw kind als goed ingevoerde gids is zo’n vakantie éxtra leuk.