Facebook
home > Stage Curacao > Tijdens je stage > Chillen op Jan Thiel!

Tijdens je stage

Chillen op Jan Thiel!

jtb__1457615700.jpg

Jan Thiel Beach

Jan Thiel Beach Restaurants bestaat uit 3 restaurants op Curaçao: Zanzibar Beach & Restaurant, Zest Mediterranean en Tinto.

De verschillende restaurants hebben ieder hun eigen uitstraling, sfeer en mogelijkheden; geniet van een zonnige stranddag, dans tijdens het happy hour, organiseer uw privé feest op het strand, verwen uzelf met een cocktail en laat u verrassen door de verschillende exclusieve evenementen.

Zanzibar

Zanzibar Beach & Restaurant is elke dag van de week van 08:00 tot minstens 23:00 uur open voor ontbijt, lunch en diner. Geniet de hele dag door van een lekker kopje koffie of cappuccino, een koele smoothie, een verfrissend biertje, een frisdrankje, cocktail of een lekkere mix drink. Naast onze reguliere menukaart staat Zanzibar bekend om haar heerlijke pizza's, traditioneel bereid in de steenoven.

Elke woensdag avond "Unplugged Beach Sessions" op het strand van Zanzibar!
Onder begeleiding van diverse lokale artiesten en bandjes brengen wij wekelijks op de woensdagavond de lekkerste hits ten gehore. Geniet in 't zand, op kussens of op een strandbedje van deze heerlijke live muziek in combinatie met een drankje en/of hapje.

Elke vrijdag vanaf 5:00 PM op het strand van Zanzibar, N’JOY FRIDAY! Met heerlijke muziek, grill, kampvuur en verschillende kannen tegen aantrekkelijke prijzen!

Iedere zaterdag van 5 tot 6 uur gaat ons populaire Happy Hour van start! Elke week speelt een andere band gedurende het Happy Hour, afgewisseld met muziek van onze huis-DJ Thomas. ZATERDAG = ZANZIBAR!

Zest

Zest Mediterranean: Dé smaaksensatie van al het goede uit de Mediterranée, dagelijks open voor ontbijt, lunch en diner van 9:00 uur 's ochtends tot middernacht.

Op zoek naar het echte palmenstrand, wind door je haren, voetjes in wit zacht zand gevoel? Kom dan naar het strand van Zest! Ontspan op een comfortabel strandbed onder groene palmbomen of op een cabana en laat u bedienen door ons vriendelijke personeel. Dagelijks verse fruit shakes en smoothies, frisse fruitsalades, verse pistoletjes, makkelijke beach bites: het is allemaal verkrijgbaar bij het Beach Café! Bekijk hier het drank menu. Van 1:00 tot 21:00 uur bent u welkom bij de Beach Grill waar dagverse worstjes en vleessoorten besteld kunnen worden. Lekkere salade en een drankje erbij, plekje aan de picknick tafel op het strand.

Tinto

De Argentijnse keuken is de inspiratiebron voor Restaurant Tinto. Alle vis- en vleesgerechten worden bereid op een houtskoolvuur, in de fraaie open keuken. Op het strand voor Restaurant Tinto kunt u heerlijk genieten van de zon. Huur een comfortabele strandstoel en luier lekker onder de wuivende palmbomen.

Elke laatste donderdag van de maand in Restaurant Tinto: Tinto Latin Flavor
Geniet tussen het diner door van de indrukwekkende Latijns amerikaanse show dansen, zoals salsa, kizomba, bachata, merengue en de ongelofelijke vaardigheden van de dansers. Laat u meeslepen door de live muziek, dans, de sfeer en bijpassende keuken. Een avond waaraan u zeker vaak terugdenkt!


Voor het actuele entertainment programma, bezoek onze website of facebook pagina.

Jan Thiel Beach
Tel: +5999 7470633
www.janthielbeachcuracao.com